Nordisk sommerleir

Foreningen Norden inviterer barn og unge til å være med på en spennende uke på Nordisk sommerleir i Hillerød i Danmark. I vakre og naturskjønne omgivelser tilbringer barn og unge fra hele Norden en uke fullspekket med lek og moro.

Gjennom spennende aktiviteter lærer de unge hverandres språk og kultur å kjenne, knytter vennskap på tvers av landegrensene, og skaper nordiske minner for resten av livet.

Nordisk sommerleir 2017 – viktig info
Tid: 3. – 8. juli 2017

Sted: Nordisk Lejrskole i Hillerød, Danmark (30 min nord for København)

Aldersgruppe: 11 – 14 år

Mer informasjon om Nordisk sommerleir 2017 og påmelding kommer i februar.

Aktiviteter

I løpet av uken får deltakerne bli kjent gjennom morsomme leker, de får oppleve Frederiksborg Slott, bytur til København og Tivoli, og den siste kvelden holdes avslutningsfest i diskoteket. På leirstedet finnes robåter, badminton- og ballspill, bålplasser, utendørs bordtennis og naturlekeplass tilgjengelig for mye lek og moro. Innendørs finnes bl.a. fotballspill, airhockey, bordtennis, dart og biljard. Vi drar til stranden dersom været tillater det.

To av dagene kan du selv velge aktivitet. Ved påmelding fører du opp ditt 1.- og 2.valg for aktivitet på både tirsdagen og onsdagen. Du kan velge mellom følgende:

Kanotur (tirsdag)
Liker du vann og kanopadling er dette aktiviteten for deg. Turen går i rolig temp med tid til sang og småprat, så du kan trygt melde deg på selv om du er nybegynner. Vi lager mat på grillen og har mulighet for å bade og spille ball etc. underveis.

Til topps – hinderbane i trærne (tirsdag)
Med taustiger kommer du opp i tretoppene, før du tar deg videre fra tre til tre og gjennom ulike hindre og svevebaner. Det er flere forskjellige baner med ulik høyde og vanskelighetsgrad, så du velger etter mot. Vi får grundige instruksjoner om teknikk og sikkerhetsregler på forhånd.

Ridetur i skogen (onsdag)
Liker du dyr og natur vil du like denne deilige rideturen i skogen Freerslev Hegn, litt utenfor Hillerød. Turen går i rolig tempo på snille Islandshester, så både nybegynnere og øvede kan bli med. Vi henter hestene fra stallen, strigler, sadler dem opp og blir kjent med dem før vi rir inn i skogen.

Off road-sykling (onsdag)
Med Mountain bike får du både trening og naturopplevelse! Turen er for både nyvegynnere og øvede.

Svømmehall (onsdag)
Vi bader i Hillerød svømmehall. Der finne tre stupebrett på henholdsvis 1, 3 og 5 meter, og tre sklier.

 

Se bilder fra Nordisk sommerleir her

 

NB: Påmelding for 2017 har ikke åpnet enda.

Foto: Nordisk lejrskole