Nordisk sommerleir

Foreningen Norden inviterer barn og unge til å være med på Nordisk sommerleir i Hillerød, Danmark. I naturskjønne og trygge omgivelser tilbringer barn og unge fra hele Norden en uke fullspekket med lek og moro.

Gjennom spennende aktiviteter lærer de unge hverandres språk og kultur å kjenne, knytter vennskap på tvers av landegrensene, og skaper nordiske minner for resten av livet.

OBS! Vi har hatt problemer med påmeldingsskjemaet på nettsiden. Dersom du har meldt deg på til Nordisk sommerleir 2017 og ikke fått bekreftelse/informasjon av vår rådgiver Heidi Lønne Grønseth, ta snarest kontakt på heidi@norden.no eller 22 51 67 65.

Se bilder fra Nordisk sommerleir her

Nordisk sommerleir 2017
Tid: 3. – 8. juli 2017

Sted: Nordisk Lejrskole i Hillerød, Danmark (30 min nord for København)

Aldersgruppe: 11 – 14 år

Pris medlem*: NOK 3750,-

Pris ikke-medlem: 4950,-

Prisen dekker reisen t/r Oslo S – Hillerød, kost og logi, aktiviteter og utflukter. Inngang/turpass til Tivoli er også inkludert.

* For medlemspris må foresatt ha hovedmedlemskap eller husstandsmedlemskap, eller deltaker gå på en skole som har skolemedlemskap.

Påmeldingsfrist: 1. juni 2017 (det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder)

For påmelding, fyll inn skjemaet nederst på denne siden.

Brosjyre med informasjon og påmeldingsskjema for utskrift finner du her.

Aktiviteter

I løpet av uken får deltakerne bli kjent gjennom morsomme leker, de får oppleve Frederiksborg Slott, bytur til København og Tivoli, og den siste kvelden holdes avslutningsfest i diskoteket. På leirstedet finnes robåter, badminton- og ballspill, bålplasser, utendørs bordtennis og naturlekeplass tilgjengelig for mye lek og moro. Innendørs finnes bl.a. fotballspill, airhockey, bordtennis, dart og biljard. Vi drar til stranden dersom været tillater det.

To av dagene kan du selv velge aktivitet. Ved påmelding fører du opp ditt 1.- og 2.valg for aktivitet på både tirsdagen og onsdagen. Du kan velge mellom følgende:

Kanotur (tirsdag)
Liker du vann og kanopadling er dette aktiviteten for deg. Turen går i rolig temp med tid til sang og småprat, så du kan trygt melde deg på selv om du er nybegynner. Vi lager mat på grillen og har mulighet for å bade og spille ball etc. underveis.

Til topps – hinderbane i trærne (tirsdag)
Med taustiger kommer du opp i tretoppene, før du tar deg videre fra tre til tre og gjennom ulike hindre og svevebaner. Det er flere forskjellige baner med ulik høyde og vanskelighetsgrad, så du velger etter mot. Vi får grundige instruksjoner om teknikk og sikkerhetsregler på forhånd.

Ridetur i skogen (onsdag)
Liker du dyr og natur vil du like denne deilige rideturen i skogen Freerslev Hegn, litt utenfor Hillerød. Turen går i rolig tempo på snille Islandshester, så både nybegynnere og øvede kan bli med. Vi henter hestene fra stallen, strigler, sadler dem opp og blir kjent med dem før vi rir inn i skogen.

Off road-sykling (onsdag)
Med Mountain bike får du både trening og naturopplevelse! Turen er for både nyvegynnere og øvede.

Svømmehall (onsdag)
Vi bader i Hillerød svømmehall. Der finne tre stupebrett på henholdsvis 1, 3 og 5 meter, og tre sklier.

 

Påmelding til Nordisk sommerleir 2017:

(felter merket med * må fylles ut)

Navn:*

Adresse:*

Postnummer og sted:*

Fødselsdato*

Deltakers telefonnummer:*

Deltakers e-post:*

T-skjorte størrelse (XS, S, M, L, XL):*

Påmelding til aktiviteter: Gjør et førstevalg (merk med 1) og et annet-/tredjevalg (merk med 2 eller 3) for begge dagene.

Tirsdag - Kanotur:*

Tirsdag - Til topps Hinderløype:*

Onsdag - Ridetur i skogen:*

Onsdag - Off road-sykling:*

Onsdag - Svømmehall:*

Foresattes navn:*

Foresattes telefonnummer*

Foresattes e-post (denne adressen får automatiske bekreftelsen på at påmeldingen er sendt):*

Foresatt 2 - telefonnummer og e-post*

Er din foresatte/familie eller skole medlem av Foreningen Norden?*

Navn på medlemsskole:

Andre opplysninger:

Kan bilder av barnet brukes på våre nettsider og i vårt medlemsblad?
Huk av for å godkjenne:

Foto: Nordisk lejrskole