Aktiviteter

Bli medlem - Få GRATIS TUR TIL KØBENHAVN!

Vi har startet vår gigantiske medlemskampanje, og vi har 500 gavekort fra DFDS å dele ut. Hvis du melder deg inn i Foreningen Norden nå (siste frist 31. desember 2021) får du både gratis medlemskap ut året OG en tur/retur med DFDS til København for inntil 4 personer.* Førstemann til mølla! Heia nordisk fellesskap!

Bli medlem!


Bli kjent med Foreningen Nordens hjertesaker:
❤️ Nordisk integrasjon - vi er større og sterkere sammen
❤️ Ja til skandinavisk - felles språkforståelse i Norden
❤️ Nordisk transportplan -fellesnordisk infrastruktur (Vi sier JA til effektive og miljøvennlige transportløsninger som gjør det lettere å reise i Norden!)

*Tilbudet gjelder kun nye medlemmer. Kun ett gavekort pr. medlemskap og så langt lageret rekker. Gavekortetgjelder for inntil 4 personer i standard innvendig lugar. Avreisedager søndag - onsdag, utenom helger, ferier og høysesong. Mulighet for oppgradering til avreise mellomtorsdag - lørdag for 149 kroner pr person. Gyldig til 20.desember 2022.

Meld deg inn i Foreningen Norden i dag!

Det er mange fordeler ved å være medlem av Foreningen Norden!

Når du blir medlem av Foreningen Norden, er du med i et inkluderende og engasjert nordiskfellesskap. I tillegg har vi ordnet deg masse gode rabatter på hotell og reise i Norden! Hjertelig velkommen til oss. Les mer her!

Nordisk forfatterbesøk 2017

Finske/Ålandske Sanna Tahvanainen vil besøke klasser på 5. – 10. trinn og videregående skole i Tromsø 24. – 28. april 2017. For å melde sin interesse for besøk, fyll inn skjemaet nedenfor innen 15. februar.

Les mer om Nordisk forfatterbesøk 2017 i Tromsø her.

Informasjon om Nordisk forfatterbesøk høsten 2017 kommer senere.

Forfatterne kommer fra Danmark, Sverige og Finland og har dansk eller svensk/finlandssvensk som formidlingsspråk. Med besøket følger et undervisningsopplegg tilpasset læreplanens kompetansemål som elevene skal jobbe med i forkant av besøket. Gjennom høytlesning, samtale og diskusjon rundt forfatterens bøker og arbeid, ønsker vi å vekke entusiasme og interesse for så vel språk og litteratur i Norden, som en generell lese- og skrivelyst hos elevene.

Tilbudet er gratis for Foreningen Nordens medlemsskoler, så meld deg inn nå!

Et kjærkomment besøk. Forberedelsesfasen var viktig. Elevene likte at de fikk stille forfatteren spørsmål (..) Mange ville låne boken etterpå, til og med noen av de som i utgangspunktet ikke leser så mye.

Skolebibliotekar etter besøk av Sofia Nordin

Hun var flink til å forklare på en gøy måte. Lett å forstå det hun sa. Først var det vanskelig å forstå dansk, så gikk det lettere.

Elev på 5. trinn etter besøk av Esther Rutzou

Les om tidligere Nordiske forfatterbesøk her.

Ønsker din klasse besøk av en nordisk forfatter?

Merk!

Du må være skole- eller bibliotekmedlem for å få tildelt forfatterbesøk.Skoler som ikke er medlem kan melde seg på, for så å tegne medlemskap ved tildeling av besøk.Besøket holdes for elever på 5. – 10. trinn og videregående skoleForfatteren holder opplegg for grupper på inntil 35 elever.Det er mulig å søke om flere foredrag per skole.Kontakt oss på forfatter@norden.no for spørsmål.

powered by Typeform