Damelag på Færøyene søker fotballspiller!

En jobb for deg med kjærlighet for fotball og et ekte øyliv. Et damelag på Færøyene søker spillere til neste sesong!

Jobbsøker? Da vet du at dette er en mulighet av den sjeldne sorten. Jobben er en del av Foreningen Nordens prosjekt Nordjobb, som har mange slike unike nordiske muligheter på lager. Siden 1985 har Nordjobb gitt unge mellom 18 og 30 år muligheten til å oppleve et nordisk land  ved å formidle sesongjobb. På denne måten bidrar du og vi til et fleksibelt, samlet nordisk arbeidsmarked - et Norden som er tettere knyttet sammen.

Er du interessert i å være med på damelaget på Færøyene, så slenger du inn din aller beste jobbsøknad hittil her!

Lurer du på hvordan din forgjenger hadde det på Færøyene? Altså hun som hadde sesongjobben i damelaget sist? Sjekk denne nyhetsartikkelen her!

Har du spørsmål om jobben, så sender du spørsmålene dine hit.

Nordjobb er gull på CV-en!

Og du, kjenner du andre unge folk som kan tenke seg en spennende mulighet i et nordisk land? Da tipser du dem om Nordjobb. Med en sesongjobb får du muligheten til nye, spennende opplevelser og nye erfaringer som vil utvikle deg og som er gull å ta med videre inn i arbeidslivet. Uansett om du går for sauegjeting, cafejobb, fotball eller hjemmehjelp (eller mye annet) så har du ingenting å tape, men alt å vinne. Og nei, jobben trenger ikke nødvendigvis å være relevant for det du ønsker å jobbe med resten av livet. Her er hvorfor: 

Når du har en sesongjobb fra Nordjobb på CV-en, kan du vise til du ikke er redd for å ta en utfordring, at du gikk ut av din vante komfortsone og at du tok en sjanse på noe nytt. Når du velger å reise ut til et annet nordisk land for en helt ny jobb, så viser det at du har initiativ, gjennomføringsevne og at du kan klare deg selv i terreng som er nytt for deg. Du er selvstendig og tilpasningsdyktig og du er en som har verdifull erfaring fra både kultur og arbeidsliv! Velg Nordjobb i 2022! Vi heier på deg! Lykke til!

Relaterte artikler

Nyhetsarkiv