Hjertets lengsel, sjelens lyst - bli med og opplev Norden i musikken

Har du hørt alt før? Alle klanger? Alle instrument? Helt sikker kan du ikke være før du har hørt musikkgruppene Tiljetoner og Kantlåt.

Med dette inviteres du til musikalsk og nordisk samklang i Larviks gamle ærverdige Teaterhuset Munken. Du får høre fra Marte Østmoes nye julenovelle, som vil sørge for at du får tilbake troen på nissen. For den mannen på bakerste benk, ja, han med skjegget og hatten, er det ikke også en nisse i ham?

 De musikalske innslagene får du fra musikkgruppene Tiljetoner og Kantlåt. De vil spille hver for seg, men også sammen. Det blir folkemusikk og viser fra Sverige, Danmark, Russland og Norge. Her er noe gammelt, noe nytt og noe lånt.

Kantlåt er en trio bestående av, fra venstre: Line Arstad Djuberg, Sylvelin Hege Sevilhaug og Astrid Selling. Foto: Astrid Selling.

 

Nordisk julestemning i tusen farger

Innslagene, det være seg musikk, sang og opplesning, er like fargerikt dekorert som svenske dalahester og russiske babushka. Opp av instrumentkassene trekkes fløyter, syngeboller, kantele og lur. Alt gjennomføres med hjertets lengsel og sjelens lyst.

Her er noen av instrumentene som du får høre. Gjør deg klar for overraskende, nordiske toner!

 

Initiativtaker til samarbeidet er et av Foreningen Nordens medlemmer i Larvik, Sylvelin Hege Sevilhaug. Sevilhaug spiller i duoen Tiljetoner, her sammen med Kirsti Holmquist Arntzen. Sevilhaug er dessuten ett av tre medlemmer av musikkgruppa Kantlåt. Øvrige medlemmer er svenske Astrid Selling og Line Arstad Djuberg.

 

Arrangørene ser frem til å gi deg en førjulsopplevelse som inspirerer og gir deg energi og glede.

Det er helt valgfritt å betale for arrangementet. Du velger selv om du vil vippse når du ankommer, fra kroner 0 og opp.

Hjertelig velkommen til Teaterhuset Munken i Larvik, søndag 5. desember klokka 18.00!

Har du spørsmål om arrangementet, kan du sende mail til Sylvelin Hege Sevilhaug

sevilhau@online.no

 

Relaterte artikler

Nyhetsarkiv