Hva betyr det at Sverige og Finland blir medlem i Nato?

Torsdag 2. mars kl. 18:30-21:00 møtes tidligere forsvarssjef og sjefsforsker ved FFI, Sverre Diesen, og tidligere Moskva-korrespondent og utenriksredaktør for Aftenposten, Kjell Dragnes til diskusjon. Og du er invitert!

Hva betyr det at Sverige og Finland blir medlem i NATO? Hva slags muligheter og eventuelle utfordringer vil medlemskapet i NATO kunne ha for Norge og Norden? Disse spørsmålene skal besvares og diskuteres når Foreningen Norden, avdeling Ullensaker og Øvre Romerike Forsvarsforening (ØRFF) inviterer til paneldebatt i Jessheim Rådhus.

Debatten streames også, og du kan følge den direkte herfra.

Tyngde og kunnskap – og en trivelig kveld!

Kveldens møteleder er journalist Christian Bugge Hjort fra Norges Forsvarsforening, og kveldens gjester er ingen ringere enn tidligere forsvarssjef og sjefsforsker ved FFI, Sverre Diesen, og tidligere Moskva-korrespondent og utenriksredaktør for Aftenposten, Kjell Dragnes. Vil du vite mer om ringvirkninger og muligheter når det gjelder svensk og finsk NATO-medlemskap, så kan du altså nå få med deg en debatt med tyngde og kunnskap - og få nye innsikter fra noen som virkelig kjenner temaet og konteksten.

Arrangørene lover en interessant og aktiv kveld med et godt engasjement fra salen, så det er vel ikke noe å vente på? 

Husk at: 

Debatten streames også, og du kan følge den direkte herfra.Relaterte artikler

Nyhetsarkiv