Min sommer på Færøyene

Sommeren 2019 dro norske Tetyana til Færøyene med Nordjobb for å jobbe som gartner. Nå deler hun sine beste bilder, opplevelser og erfaringer fra sommerjobben.

En annerledes sommer med Nordjobb
Nytt sted og ny jobb bringer med seg nye opplevelser, nye nordiske venner og muligheten til å plukke opp deler av et annet nordisk språk. Du får verdifull arbeidserfaring, i tillegg til at et utenlandsopphold tar seg bra ut på CV-en og kan gi deg et positivt fortrinn i fremtidig jobbsøking.

Bli medlem i Foreningen Norden!

– Sommeren på Færøyene var full av aktiviteter, som konserter, utstillinger og ulike begivenheter. Via jobb ble jeg kjent med de lokale – verdens hyggeligste mennesker – som tok oss med på aktiviteter, sier Tetyana.

– Nasjonaldagene (28. og 29. juli) var et høydepunkt! Der ble jeg og min venninne kjent med et par som tilbudte å vise oss rundt på Færøyene i bil. Vi dro til de mest kjente stedene, fikk litt historie, besøkte deres venner og fikk smaken på lokallivet. Det var en fantastisk opplevelse!

Dette sier norske Tetyana som dro til Færøyene med Nordjobb i 2019 og jobbet som gartner. Er du nysgjerrig på sommerjobb i Norden?

Les mer om hvordan du kan søke Nordjobb her

Tilbudet er gratis og finansieres av Nordisk ministerråd. 

Relaterte artikler

Nyhetsarkiv