Ta turen til Voksenåsens nabokvelder!


Enten du bor i Oslo eller bare skal på besøk, er Voksenåsens nabokvelder i juni verdt å stikke innom! Hotellet, som er senter for svensk-norsk samarbeid og Norges nasjonalgave til Sverige, arrangerer hver fredag i juni konseptet Nabokveld. Her kan du kose deg med god mat, gode drinker og godt selskap!

På toppen av Holmenkollen, med en utsikt som tar pusten fra deg, ligger Voksenåsen. Voksenåsen er Norges nasjonalgave til Sverige som takk for den humanitære hjelpen under andre verdenskrig. Foreningen Norden var en sentral aktør i arbeidet med å ta imot og fordele hjelpen i Norge, og var en av initiativtagerne til nasjonalgaven etter krigen.

Bli medlem! 

Det er den svenske stat som eier Voksenåsen, som i dag drives som et senter for svensk-norsk samarbeid i tillegg til å være et konferansehotell med en velrenommert restaurant.  Som Norges nasjonalgave til Sverige, skal Voksenåsen, i samarbeid med relevante fagmiljøer i begge land, drive kontaktskapende virksomhet mellom Norge og Sverige innen samfunnsliv, språk og kultur. Foreningen Norden og Voksenåsen har samarbeidet tett gjennom 60 år.

Faktisk er det også rådgiver for skole- og språkspørsmål i Foreningen Norden, Johanne Engelund Tjøsvold, du finner bak miksebordet på Voksenåsens nabokvelder i juni! I tillegg til å arbeide med Foreningen Nordens skolevirksomhet, har Johanne også jobbet som DJ i snart fem år!

Så – ta turen til en nordisk perle sammen med gode venner, og nyt solfylte dager!

Relaterte artikler

Nyhetsarkiv