Vil du lese magasinet Norden digitalt?

Foreningen Norden er stolte og glade over å ønske hauger av nye medlemmer velkommen. Nå tar vi en sjekk og teller opp hvem (av både nye og gamle medlemmer) som vil ha medlemsmagasinet Norden digitalt, i stedet for i papirformat.

Før du leser videre, her er kortversjonen: 

Nytt nummer av magasinet Norden er ute! Vil du lese magasinet Norden digitalt, på nett, i stedet for å motta bladet i posten? Da sender du en e-post til medlem@norden.no og merker emnefeltet med "Digitalt magasin". Tusen takk for hjelpen!

 Magasinet Norden på nett finnes alltid tilgjengelig, klikk her! Helt åpent. Gratis.

Som du ser, er det enkelt å finne frem til det nyeste magasinet, tidligere magasiner og du kan bla i sidene som du vil.

Om vi ikke hører noe fra deg, får du som medlem magasinet Norden tilsendt fire ganger i året i posten. Her kan du lese spennende portrettintervjuer, aktuelle saker for deg som er engasjert i det nordiske og bli kjent med hva Foreningen Norden driver med. Vi legger oss i selen for å lage dette magasinet, og ønsker å engasjere deg - enten det betyr at du får deg en tankevekker, et salig smil om munnen eller får lyst til å slå knyttneven i bordet. Eller applaudere.

Print eller digital, er det store spørsmålet

Vi i Foreningen Norden ønsker å være tett på våre medlemmers ønsker for sitt medlemskap. I tillegg er det viktig for oss å ha en våken holdning til miljøet vi er en del av, og ressursene vi bruker. Nå øker volumet på folk i Foreningen Norden (hurra!!!) og vi går derfor i gang med en opptelling av hvem av våre medlemmer, gamle som nye, som ønsker magasinet Norden digitalt.

Takk for din tid!

Relaterte artikler

No items found.
Nyhetsarkiv