Medlemsfordeler

Som medlem av Foreningen Norden får du tilgang til en rekke fordeler som kan hjelpe deg å utforske og dra nytte av den nordiske kulturen og samarbeidet mellom de nordiske landene. En av fordelene er at du vil motta forskjellige koder som gir deg tilgang til dine medlemsfordeler. Ved å utnytte disse kodene kan du reise rundt i Norden, og samtidig lære mer om de nordiske landene og kulturen. Det er enkelt å benytte seg av medlemsfordelene. Du vil få tilsendt kodene på e-post, og du kan deretter bruke dem når du måtte ønske. Vær oppmerksom på at noen koder kan ha begrensninger og utløpsdatoer, derfor kan det kan være lurt å sjekke dette før du benytter deg av dem.


Gode tilbud til Foreningen Nordens medlemmer fra DFDS!

Som medlem av Foreningen Norden får du nå faste rabatter på reiser hos DFDS – hele 15 % på MiniCruise og 10 % på transportreiser på ruten Oslo – København, året rundt.

Trykk her for å bestille reise og få din medlemsrabatt

Nordic Choice

https://www.nordicchoicehotels.no/

12% rabatt på alle hoteller tilhørende Choice-kjeden i Norden

Scandic og Hilton

Alle Scandic-hotell i Norden. I Finland gjelder rabatten også for Hilton-kjeden.

I Finland: 

Scandic -8%

Hilton -5%

I Sverige og Danmark:

Scandic -6%

I Norge:

Scandic -8%

Prisen inkluderer frokost, wifi, gym og gratis avbestilling frem til ankomstdagen.

Scandic og Hilton «mötespaket»

Rabatt på møtepakker på Scandic og Hilton i Finland (unntatt Scandic Paasi og Vierumäki). Rabatten gjelder møtepakker med minst 10 deltagere.

Scandic Hotels -7%
Scandic Simonkenttä -5%
Hilton -7%

Viking Line

Din fordel opptil –50 %
Du bestiller reisen din enkelt via tilsendte lenker eller koder.

Produkter

Medlemstilbud

Bli medlem i Foreningen Norden!

Som medlem av Foreningen Norden vil du ikke bare få tilgang til disse kodene og medlemsfordelene, men også bli en del av et fellesskap som jobber for å styrke samarbeidet mellom de nordiske landene. Du vil få muligheten til å delta på arrangementer og møte likesinnede mennesker som deler din interesse for den nordiske kulturen. Hvis du ønsker å oppleve mer av den nordiske kulturen og dra nytte av medlemsfordelene, bør du vurdere å bli medlem av Foreningen Norden.

Nordisk forfatterbesøk 2017

Finske/Ålandske Sanna Tahvanainen vil besøke klasser på 5. – 10. trinn og videregående skole i Tromsø 24. – 28. april 2017. For å melde sin interesse for besøk, fyll inn skjemaet nedenfor innen 15. februar.

Les mer om Nordisk forfatterbesøk 2017 i Tromsø her.

Informasjon om Nordisk forfatterbesøk høsten 2017 kommer senere.

Forfatterne kommer fra Danmark, Sverige og Finland og har dansk eller svensk/finlandssvensk som formidlingsspråk. Med besøket følger et undervisningsopplegg tilpasset læreplanens kompetansemål som elevene skal jobbe med i forkant av besøket. Gjennom høytlesning, samtale og diskusjon rundt forfatterens bøker og arbeid, ønsker vi å vekke entusiasme og interesse for så vel språk og litteratur i Norden, som en generell lese- og skrivelyst hos elevene.

Tilbudet er gratis for Foreningen Nordens medlemsskoler, så meld deg inn nå!

Et kjærkomment besøk. Forberedelsesfasen var viktig. Elevene likte at de fikk stille forfatteren spørsmål (..) Mange ville låne boken etterpå, til og med noen av de som i utgangspunktet ikke leser så mye.

Skolebibliotekar etter besøk av Sofia Nordin

Hun var flink til å forklare på en gøy måte. Lett å forstå det hun sa. Først var det vanskelig å forstå dansk, så gikk det lettere.

Elev på 5. trinn etter besøk av Esther Rutzou

Les om tidligere Nordiske forfatterbesøk her.

Ønsker din klasse besøk av en nordisk forfatter?

Merk!

Du må være skole- eller bibliotekmedlem for å få tildelt forfatterbesøk.Skoler som ikke er medlem kan melde seg på, for så å tegne medlemskap ved tildeling av besøk.Besøket holdes for elever på 5. – 10. trinn og videregående skoleForfatteren holder opplegg for grupper på inntil 35 elever.Det er mulig å søke om flere foredrag per skole.Kontakt oss på forfatter@norden.no for spørsmål.

No items found.

Varamedlemmer

Her finner du vårt nyhetsarkiv.

No items found.