Bli med å feire – med gratis foredrag om Grønland

Foreningen Norden i Harstad og omegn fyller 75 år. Tirsdag 12. september klokka 18.00 er du invitert til Thon Hotel i Harstad, her blir det god stemning, kaffe, kake og spennende foredrag om Grønland. Aldeles gratis. Ta med deg venner og kjente og kom!

Det er ikke hver dag et av Foreningen Nordens lokallag fyller hele 75 år. Så når Foreningen Norden i Harstad og omegn runder dette store tallet, skal det markeres. Alle som vil være med har dermed en åpen invitasjon til feiringen!

Geolog og forfatter Stig-Morten Knutsen fra Harstad kommer og forteller fra den ferske boka si om Grønland, Menneskenes land i skyggen av iskanten.

Verdens største øy er mye mer enn is: Først og fremst er det samfunn og mennesker, og det er Norges nabo i vest. Grønland og Norge er knyttet sammen på mange ulike måter, både historisk og gjennom de fleste tema som berører i Arktis. Les mer om Stig-Morten Knutsens bok her.

Påmelding er ikke nødvendig, her er det bare å møte opp. Adressen til Thon Hotel i Harstad er: Sjøgata 11, 9405 Harstad. Har du ellers spørsmål om arrangementet, kan du gjerne ta kontakt med styreleder Baard Herman Borge på baardbor@online.bo eller telefon 975 26 780.

Du er hjertelig velkommen!

Når ellers får du bli kjent med hyggelige mennesker fra lokallaget, et dypdykk i en særs spennende del av Norden fra en ekspert, OG hjemmelaget kake helt gratis? Her er det bare vinn-vinn for alle.

Hjertelig velkommen til alle som setter pris på verdifullt påfyll i hverdagen. Foreningen Norden i Harstad om omegn gleder seg til å feire det store jubileet med deg.

Store deler av befolkningen på Grønland lever av egen jakt og fiske. På foredraget om Grønland vil også samfunnsutviklingen være tema - for hva skjer nå på verdens største øy? 

Foto i denne saken: Unsplash.com og Forlaget Kolofon.

Relaterte artikler

Nyhetsarkiv