Om foreningen

Foreningen Norden er en partipolitisk uavhengig medlemsforening som arbeider for å styrke og utvikle et folkelig nordisk samarbeid for alle som bor i Norden. Vi mener at et mer sammensveiset Norden vil gi flere muligheter for alle og medføre at de nordiske landene får en sterkere stemme på den globale arenaen.

MedlemsfordelerMer om foreningenLokallagKontaktLokaler
Landsstyret i Foreningen Norden

Foreningen Norden er en nordisk kulturbærer. Siden 1919 har vi vært en pådriver for nordisk samarbeid. Foreningen skaper møteplasser og formidler kunnskap om nordisk språk, historie og samfunnsforhold, samt bidrar til å bygge ned grenser i Norden.

Foreningen Norden organiserer både enkeltpersoner, organisasjoner, bedrifter, skoler, bibliotek og kommuner som vil styrke og utvikle den nordiske samfølelsen.

Foreningen Norden har over 6 000 medlemmer i Norge. Sammen med våre søsterforeninger i de andre nordiske landene og selvstyrte områder har vi rundt 30 000 medlemmer.

Foreningen Norden består av rundt 60 lokallag i Norge, og vi samarbeider med en rekke andre organisasjoner og bedrifter. Over 200 skoler og biblioteker er også medlemmer i foreningen.

Som medlem bidrar du til å utvikle det nordiske samarbeidet. Du får tilbud om kurs og seminarer og et gratis abonnement på fire utgaver av Magasinet Norden i året.

Les vår personvernerklæring

Meld deg inn