Om foreningen

Foreningen Norden er en partipolitisk uavhengig medlemsforening som arbeider for å styrke og utvikle et folkelig nordisk samarbeid for alle som bor i Norden. Vi mener et mer sammensveiset Norden vil gi flere muligheter for alle og medføre at de nordiske landene får en sterkere stemme på den globale arenaen.

Mer om foreningenLokallag og distriktKontaktLokaler og utleie
Landsstyret i Foreningen Norden under landsmøtet i 2016.

Foreningen Norden er en nordisk kulturbærer. Siden 1919 har vi vært en pådriver for nordisk samarbeid. Foreningen skaper møteplasser og formidler kunnskap om nordisk språk, historie og samfunnsforhold samt bidrar til å bygge ned grenser i Norden.

Foreningen Norden organiserer både enkeltpersoner, organisasjoner, bedrifter, skoler, bibliotek og kommuner som vil styrke og utvikle den nordiske samfølelsen.

Foreningen Norden har 4500 medlemmer i Norge. Sammen med våre søsterforeninger i de andre nordiske landene og selvstyrte områder har vi rundt 40000 medlemmer.

Foreningen Norden består av rundt 70 lokallag i Norge ,og vi samarbeider med en rekke andre organisasjoner og bedrifter. Rundt 280 skoler og biblioteker er også medlemmer i foreningen.

Som medlem bidrar du til å utvikle det nordiske samarbeidet. Du får tilbud om kurs og seminarer og et gratis abonnement på fire utgaver av Magasinet Norden i året.

Meld deg inn