18% medlemsøkning i 2021!

Mange har fått øynene opp for viktigheten av nordisk samarbeid. I 2021 vokste medlemsmassen til Foreningen Norden med hele 18%.

Nordisk samarbeid har i lang tid vært snakket om som hyggelig og vennskapelig. Under koronaen opplevde mange at det nordiske samarbeidet var viktig, og ikke kunne tas for gitt. Nå, med militære trusler i våre nærområder er nordisk samhold rett og slett kritisk.  Derfor er Foreningen Norden stolte og glade for at medlemmene strømmer på. Nordisk samarbeid har aldri vært viktigere og støtten fra folket bidrar til at vi kan styrke vårt arbeid. Sammen er vi sterke!

Viktigheten av synlighet

Synlighet og kommunikasjon er nøkkelord i Foreningen Norden.Vi har jobbet mye med kommunikasjon og synlighet for å spre vårt budskap og skape engasjement rundt nordisk samarbeid. Vi fungerer som pådrivere for det nordiske samarbeidet, og vi tydeliggjør og gjør det nordiske samarbeidet synlig for vanlige folk, samtidig som vanlige folks engasjement blir synlig for politikere gjennom oss.

Foreningen Norden mener at alle som bor her på toppen av verden, vil finne noe å engasjere seg i hos oss, enten det gjelder språk, kultur, politikk, eller om det kun er for samholdet i seg selv. Du trenger ikke å være ekspert på Norden for at ditt medlemskap skal bli verdifullt, det nordiske samarbeidet og samholdet er viktig også for deg som ikke er kjent med det fra før. Kort oppsummert er det slik: Hvis du vil ha et godt og trygt og samarbeidende Norden der vi alle tilhører en inkluderende, kulturell hjemmearena for 27 millioner mennesker, så er  Foreningen Norden for deg. Med ditt medlemskap vil vi komme enda nærmere det målet.

Tusen takk!

Bli medlem

Bli med på medlemsfesten! Vi håper du som enda ikke er medlem vil bidra til å styrke nordisk samarbeid og melder deg inn i dag!

Du kan lese mer om fordelene du får og melde deg inn her.

Relaterte artikler

Nyhetsarkiv