Mellom 18 og 26? Kanskje blir det deg som får gratis opphold på Nordiske Dager!

Se for deg tre dager på en idyllisk gård i Skåne med interessante debatter og mennesker - med fullt fokus på nordisk samarbeid. Det er Nordiske Dager på gården Drakamöllan. I år skal Foreningen Norden delta i debatten, og du er invitert!

På idylliske Drakamöllan i Skåne møtes deltagere fra hele Norden. Her kan du få med deg saker som har stor betydning for å styrke nordisk samarbeid. Målet med Nordiske Dager er å skape en dynamisk og kreativ tankesmie, og er du mellom 18 og 26, kan det til og med bli deg som får hele oppholdet gratis.

Tre givende og spennende dager

På Drakamöllan garanteres du tre dager med innholdsrik og givende utveksling av kunnskap, erfaringer og meninger, med mulighet for å knytte nyttige nettverk på kryss og tvers i hele Norden.

Foreningen Norden vet at denne typen utveksling er viktig for det folkelige nordiske samarbeidet. Derfor vil vi i år dele ut to plasser til unge, som vil få hele oppholdet på Drakamöllan og reisen dit gratis. Vi snakker kost, losji og transport. Dersom du er mellom 18 og 26 år og ønsker å delta på Nordiske dager sender du en e-post til foreningen@norden.no der du forteller litt om det du engasjerer deg for innenfor det nordiske, og hvorfor du ønsker å dra.

Frist for å søke: Onsdag 3. juli! Vil du lese mer om Nordiske Dager, kan du gjøre det her. Men husk at din søknad om å få oppholdet gratis skal sendes til vår mailadresse over.

Dersom du er en av de to heldige personene som har fått tildelt gratis opphold på Nordiske Dager, så vil du høre fra Foreningen Norden innen, eller i løpet av fredag 5. juli.

Bl i med og styrk Norden gjennom Nordiske dager på Drakamöllan!

Tips! Dersom du ikke er en av de to personene som får tildelt gratis opphold av Foreningen Norden, eller dersom du ikke er mellom 18 og 26 år - kan du fortsatt melde deg på Nordiske Dager! Det er gratis å delta, og all informasjon finner du her.

Relaterte artikler

Nyhetsarkiv