Noen som passer for oss?

Dansk familie søker norsk vennskapsfamilie for turer og opplevelser - og vennskap. Da Foreningen Norden ble forespurt om vi kunne videreformidle en families “kontaktannonse” ble vi både ivrige og engasjerte. For er det noe som forener Norden, så er det vennskap på tvers av landegrensene!

Hva gjør du hvis du ønsker å bli godt kjent med mennesker, kultur og natur i andre nordiske land? Jo, du skaffer en vennskapsfamilie!

Trine (40) og Tony (38) kommer fra Sjælland. De har flere ganger vært på ferie i Norge og har falt pladask for både natur og kultur. Turer til Norge frister stadig for familien.

Det er bare en utfordring. De er lei de typiske turistmålene, og ønsker å oppleve og kjent med både natur og kultur på lik linje som lokale folk, i stedet for å stå utenfor og se inn. Men hvordan skulle de få til dette?

Etter mye tenking og idémyldring ble løsningen plutselig tydelig. De må finne seg en norsk vennskapsfamilie. De må kontakte Foreningen Norden. Nå gjenstår det å se hva som blir resultatet. Vil de finne en vennskapsfamilie?

Friluftsglad familie fra flatt land

Trine og Tony har 2 døtre på 8 og 11 år. I tillegg har familien en hund.

Sammen er de glad i å gå turer i skog og mark, samt nyte flott natur. Målet er ikke krevende fjellturer eller å løpe maraton på veien, men heller å nyte tid sammen, utendørs, i flotte omgivelser.

I tillegg har familien nylig begynt å padle kajakk og er nysgjerrige på mulighetene for å padle i norske fjorder.

Tony elsker å fiske og Trine er glad i å strikke. Barna er veldig glad i sang og dans.

Den ideelle vennskapsfamilien fra toppen av Norden

Den danske familien ønsker å komme i kontakt med en norsk familie, bosatt i Norge. De har lyst til å møte noen som deler deres interesser og som fortrinnsvis har barn på samme alder.

De ser for seg at det vil være hyggelig å ha en norsk vennskapsfamilie de kan møte når de tar seg turen opp om sommeren.

Selv tar de deg og din familie imot med åpne armer om dere skulle ønske dere skulle ta turen til Danmark.

Familien er åpne om at det er mest praktisk å komme i kontakt med noen fra de sørlige delene av Norge, da det er kortest reisevei. Likevel forteller de at de er nysgjerrige på hele Norge, og oppfordrer alle som føler seg truffet av annonsen til å ta kontakt!

Høres dette ut som deg?

Høres dette ut som deg og din familie?

Er du åpen for å bli kjent med nye mennesker?

Kunne du tenke deg å dele vennskap og turopplevelser fra Norge med Trine, Tony og barna?

Kunne du tenke deg å bli kjent med Sjælland som en lokal?

Da anbefaler vi deg å ta kontakt!

Send en mail til karoline@norden.no, så blir den videresendt til familien.

Kanskje starter ditt og deres neste eventyr her?

Relaterte artikler

Nyhetsarkiv