Vervepremier

Kjenner du noen som kan ha glede av et medlemskap i Foreningen Norden? Verv en venn og få tilsendt flotte vervepremier!

  • Verv én venn og velg mellom bøkene Ministerhotellet eller Sangerprinsen.
  • Verv tre og motta termoflaske fra Vinga of Sweden

  • Verv fem og motta nordisk forfatterbokstøtte fra Novellix

  • Verv åtte og motta Bluetooth-høyttaler fra Kreafunk

Hvordan registrerer jeg vervingen?

Den som blir vervet må selv fylle inn sine personopplysninger på siden norden.no/bli-medlem. I det nederste feltet «Vervet av» fyller vedkommende inn navnet på den hen har blitt vervet av.


Send oss en e-post på medlem@norden.no når du har vervet og oppgi hva du ønsker i vervepremie.

Du kan også sende tekstmelding med kodeord "Norden" til 2030, skriv navn og adresse etter kordeord.

Trenger du vervemateriell?

Bestill brosjyrer og kulepenner gratis fra foreningens administrasjon her eller ved å sende en e-post til foreningen@norden.no.


Husk:

Alle Norden-medlemmer støtter arbeidet med å styrke og videreutvikle det folkelige nordiske samarbeidet, og er med å vise at befolkningen i Norden synes nordiske samarbeid og samholdet er viktig.

Medlemmer får informasjon om og invitasjoner til lokale aktiviteter i regi av Foreningen Nordens lokallag, samt informasjon om nasjonale eller nordiske arrangementer fra Foreningen Norden sentralt.

Du får tilgang på våre medlemsfordeler og gratisbilletter til nordiske filmpremierer. Som medlem får du også fire nummer av Magasinet Norden årlig.Alle er velkomne som medlemmer i Foreningen Norden, både de som ønsker å aktivt delta i lokale aktiviteter og de som vil støtte foreningens arbeid for å gjøre Norden til en av verdens mest integrerte og innovative regioner.

Nordisk forfatterbesøk 2017

Finske/Ålandske Sanna Tahvanainen vil besøke klasser på 5. – 10. trinn og videregående skole i Tromsø 24. – 28. april 2017. For å melde sin interesse for besøk, fyll inn skjemaet nedenfor innen 15. februar.

Les mer om Nordisk forfatterbesøk 2017 i Tromsø her.

Informasjon om Nordisk forfatterbesøk høsten 2017 kommer senere.

Forfatterne kommer fra Danmark, Sverige og Finland og har dansk eller svensk/finlandssvensk som formidlingsspråk. Med besøket følger et undervisningsopplegg tilpasset læreplanens kompetansemål som elevene skal jobbe med i forkant av besøket. Gjennom høytlesning, samtale og diskusjon rundt forfatterens bøker og arbeid, ønsker vi å vekke entusiasme og interesse for så vel språk og litteratur i Norden, som en generell lese- og skrivelyst hos elevene.

Tilbudet er gratis for Foreningen Nordens medlemsskoler, så meld deg inn nå!

Et kjærkomment besøk. Forberedelsesfasen var viktig. Elevene likte at de fikk stille forfatteren spørsmål (..) Mange ville låne boken etterpå, til og med noen av de som i utgangspunktet ikke leser så mye.

Skolebibliotekar etter besøk av Sofia Nordin

Hun var flink til å forklare på en gøy måte. Lett å forstå det hun sa. Først var det vanskelig å forstå dansk, så gikk det lettere.

Elev på 5. trinn etter besøk av Esther Rutzou

Les om tidligere Nordiske forfatterbesøk her.

Ønsker din klasse besøk av en nordisk forfatter?

Merk!

Du må være skole- eller bibliotekmedlem for å få tildelt forfatterbesøk.Skoler som ikke er medlem kan melde seg på, for så å tegne medlemskap ved tildeling av besøk.Besøket holdes for elever på 5. – 10. trinn og videregående skoleForfatteren holder opplegg for grupper på inntil 35 elever.Det er mulig å søke om flere foredrag per skole.Kontakt oss på forfatter@norden.no for spørsmål.

No items found.

Varamedlemmer

Her finner du vårt nyhetsarkiv.

No items found.